Signnieuws

Sander en Simone van ’t Hoog, broer en zus, zwaaien samen de scepter over wat bekend staat als ‘een van de grootste zeefdrukkerijen van Europa’. Inmiddels op de derde locatie in het bijna vijftigjarig bestaan, maar altijd in de gemeente Enschede. Maas van ’t Hoog, zoals het bedrijf heet, is een begrip in de regio en ver daarbuiten.

Sander en Simone van ’t Hoog.

Zeefdrukkerij Maas van ’t Hoog draagt de naam van zijn oprichter. De wijlen vader van Sander en Simone van ’t Hoog begon in 1975 een kleinschalige zeefdrukkerij. “In het begin draaide het vooral om stickers, later kwam textiel erbij. Onze vader kocht zijn eerste textieldrukmachine destijds rechtstreeks bij de eigenaar van de Oostenrijkse fabrikant MHM”, vertelt Sander van ’t Hoog.

Alle drie kinderen van Maas van ’t Hoog waren op enig moment werkzaam in het bedrijf. “Simone werkt er sinds 2002 en nam in 2008 de aandelen van onze oudste broer over toen hij emigreerde. Ik ben in 2000 in het bedrijf gestapt. Mijn zus en ik hadden al de dagelijkse leiding toen onze vader in 2019 overleed. Zij is verantwoordelijk voor de commerciële kant en ik voor alles wat met de productie te maken heeft. Zo kunnen we allebei ons eigen ei kwijt.”

Lees hier het volledige artikel:
Producent Maas van ’t Hoog

Dit verhaal staat ook in Sign+ Magazine nummer 2-2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.