Signnieuws

Fespa heeft het uitgebreide seminarprogramma voor het Trend Theatre bekendgemaakt. Deze kennissessies vinden plaats tijdens Fespa Global Print Expo 2019, die plaatsvindt van 14 tot 17 mei 2019 in Messe München.

Het Trend Theatre is gelegen in hal B5, stand F95. De seminars, die gratis kunnen worden bijgewoond met een geldige toegangsticket voor Fespa en European Sign Expo 2019, beginnen op de eerste beursdag (dinsdag 14 mei) om 11.30 uur en zullen verder plaatsvinden gedurende de gehele duur van het evenement tot vrijdag 17 mei om 15.00 uur.

Totaal 38 sessies

Het Trend Theater-programma, dat uit 38 individuele sessies bestaat, is samengesteld op basis van de behoeften en interesses van de wereldwijde printgemeenschap en biedt belangrijke inzichten in een groot aantal onderwerpen, waaronder automatisering, duurzaamheid, digitaal printen, bewegwijzering en textiel .

Dominik Rietzel, hoofd Additive Manufacturing – Non-Metal bij BMW Group, geeft de keynote-presentatie over de toekomst van 3D-printen op donderdag 16 mei om 14.00 uur.

Kennissessies in het Fespa Trend Theatre.

Dagelijkse worden trends voorspellingssessies georganiseerd door KeyPoint Intelligence over een selectie van onderwerpen, waaronder: workflow, de status van de grootformaat printindustrie, textiel, decoratieve toepassingen en verpakkingen.

Paneldiscussies

Daarnaast zullen er dagelijks paneldiscussies zijn met invloedrijke branchesprekers, onder voorzitterschap van Sonja Angerer, eigenaar van RRRabbitproductions. De panelonderwerpen omvatten: Werken voor de kost in printtalent; Let op het etiket: interieurdecoratie en certificaten; Automatiseren of sterven: van grafische industrie naar industrie 4.0; Hoe een toekomst creëren voor printbedrijven.

Als aanvulling op de dagelijkse paneldiscussies zullen twee extra panels plaatsvinden:

  • Corrugated Business, onder voorzitterschap van Ron Gilboa van KeyPoint Intelligence op donderdag 16 mei om 12.00 uur.
  • Print Leaders, voorgezeten door Frank Tückmantel van EFI op vrijdag 17 mei om 14.00 uur.

Vraag het de expert

‘Ask the Experts’ wordt gehost door ESMA en is te vinden in hal A6, stand A70. Hier wordt bezoekers de mogelijkheid geboden om één-op-één sessies te boeken voor neutrale adviezen van onafhankelijke printconsultants. Deskundigen zijn onder meer: ​​Steve Knight (Digital Direct Technologies); Phillip Klinger (Softcon); en Thomas Poetz (3T Inkjet Textile Consulting). Ga voor meer informatie over de ESMA Ask the Experts-sessies naar: www.fespaglobalprintexpo.com/features/ask-the-experts-esma.

Het volledige Fespa 2019 Trend Theatre-programma is hier te vinden: www.fespaglobalprintexpo.com/trend-theatre.

Voor meer informatie over Fespa Global Print Expo 2019 en aanmelden voor een bezoek, ga naar www.fespaglobalprintexpo.com. Gebruik de code FESM909 voor registratie met gratis toegang tot beursvloer.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.