Signnieuws

Het programma van het eerste FuturePrint Virtual Summit is bekend. In drie dagen (2 tot en met  4 juni) komen in totaal zeventig sprekers in dertig verschillende sessies aan het woord.

Gratis na registratie

Het evenement is gratis te bezoeken en bedoeld om de printsector te helpen tijdens deze moeilijke periode van onzekerheid en stress als gevolg van de wereldwijde coronacrisis. De speciale eventwebsite stelt deelnemers in staat om gemakkelijk te navigeren en een persoonlijk sessieschema op te stellen. Het systeem maakt ook herhalingen mogelijk. Dat alles alleen voor geregistreerde deelnemers.

Je kun je hier gratis registreren!

Programma

Het format bevat interviews en presentaties en omvat de totale printsector, dus: commerciële-, grootformaat-, verpakkings- en industriële printtechnologieën van toonaangevende merken komen aan bod en verschillende innovators en printserviceproviders verlenen hun medewerking.

Check hier het complete programma!

Bovendien zullen wereldwijd toonaangevende marktanalisten van IT Strategies, Keypoint Intelligence, ThePackHub en IDC sessies houden over de impact van Covid-19 en het traject van herstel voor alle markten.

Naast presentaties en analyse zijn er ook discussies over ‘Selling in the Crisis’ en ‘Creativity out of Crisis’, ‘Reboot your Business’ en ‘Grow or Go’.

“We willen dat het evenement praktische hulp biedt tijdens deze moeilijke tijden”, aldus de organisatoren Marcus Timson en Frazer Chesterman. Zij bedanken iedereen die bereid was om op korte termijn te helpen om dit virtuele evenement vorm te geven. “Er zit geen winstoogmerk achter, het heeft veel moeite gekost en er is nog veel te doen, maar we denken dat virtueel samenkomen in deze moeilijke tijden het juiste is om te doen om verbinding te maken terwijl je veilig blijft.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.