Signnieuws

De Vakgroep Lichtreclame van Uneto-VNI en Sign+ Magazine organiseren op woensdag 16 november de Vakdag Lichtreclame 2016 in Eindhoven. Ook niet-leden van Uneto-VNI zijn van harte welkom op deze dag.

De Vakdag Lichtreclame 2016 staat garant voor een divers en aantrekkelijk programma. Naast inhoudelijke input van diverse sprekers, waarbij kennis wordt uitgewisseld over ontwikkelingen in de markt, is er volop gelegenheid tot netwerken. Tevens wordt een bezoek gebracht aan het Lighting Application Center (LAC) van Philips op de High Tech Campus in Eindhoven; hier staan een presentatie en rondleiding op het programma.

De Vakdag Lichtreclame start in het onderkomen van Hockey Club Oranje Rood in Eindhoven, een gebouw met bijzondere architectuur.
De Vakdag Lichtreclame begint in het onderkomen van Hockey Club Oranje Rood in Eindhoven, een gebouw met bijzondere architectuur.

Middagprogramma

Uitvalbasis op woensdag 16 november is de locatie van Hockey Club Oranje Rood in Eindhoven, een gebouw met bijzondere architectuur. Robert van der Horst, aanvoerder van het Nederlands Hockey Team en HC Oranje Rood, zal de opening van het middagprogramma verzorgen.

Oled en patenten

Jeroen Peeters (Head of Engineering Benelux bij LG) zal zijn licht laten schijnen over Oled. Wat zijn de unieke eigenschappen van Oled? Welke mogelijkheden en ontwikkelingen zijn er? En wat betekent dit voor de signbranche?

Frank Bistervels (Vice President, Philips Lighting Intellectual Property) zal ingaan op (led)patenten en de achtergrond van licentieprogramma’s. Een actueel onderwerp. Hoe gaat u om met patenten? Welk beleid voert Philips hierin? En wat betekent dit voor de signbranche?

CROW-richtlijn

Daarna is het woord aan Jos Spriel (Senior project manager CROW), die zal ingaan op de CROW-richtlijn ‘Reclame langs wegen’. Uneto-VNI werkt, samen met onder andere Rijkswaterstaat en CROW, aan de ontwikkeling van een richtlijn inzake ‘Reclame langs wegen’. Mede door de stevige toename van bijvoorbeeld Led Display Centers (ledschermen) voelt de overheid behoefte aan een nationaal geldende richtlijn met aandacht voor kwaliteit, omgevingsfactoren (zoals lichthinder), verkeersveiligheid en installatievoorschriften. Deze richtlijn wordt momenteel ontwikkeld en is naar verwachting eind 2016 beschikbaar. Spriel gaat in op de inhoud en status van deze richtlijn.

Led Trend Rapport

Rolf Heynen (directeur Led Expo) haalt diverse onderwerpen uit het Led Trend Rapport aan. De ontwikkelingen op het gebied van leds gaan namelijk snel. Hoe zien die ontwikkelingen er uit? Wat komt er op ons af? Deze en andere vragen worden beantwoord in het nieuwe Led Trend Rapport dat is gebaseerd op onderzoek lopende in  2016, waarin ook Uneto-VNI deelnam.

Avondprogramma

Naar eigen wens kunt u ook deelnemen aan het avondprogramma. We beginnen met een gezamenlijk diner in restaurant ‘Stads’ in Eindhoven. Hierna volgt een rondleiding in het kader van ‘GLOW Eindhoven’, waar u de meest indrukwekkende lichtbeelden gaat zien. Een aantrekkelijke setting om te netwerken.

Meld u nu aan of kijk voor meer informatie op:
www.uneto-vni.nl/vakdaglichtreclame2016

Naar eigen wens kan worden deelgenomen aan het avondprogramma dat naast een diner bestaat uit een rondleiding op GLOW Eindhoven.
Naar eigen wens kan worden deelgenomen aan het avondprogramma dat naast een diner bestaat uit een rondleiding op GLOW Eindhoven. (Foto: Claus Langer)

 

Programma

Middagprogramma

12.00 uur      Ontvangst met lunch op Hockey Club Oranje Rood te Eindhoven

13.00 uur      Inhoudelijk programma (zie artikel)

15.30 uur      Bus naar LAC Philips

16.00 uur      Presentatie en rondleiding LAC Philips

18.00 uur     Vertrek met de bus naar parkeerplaats Hockey Club Oranje Rood

of deelname aan avondprogramma

Avondprogramma

18.00 uur      Vertrek met de bus naar Restaurant Stads

18.30 uur      Diner in Restaurant Stads in Eindhoven

20.00 uur      Rondleiding Glow Eindhoven

22.00 uur      Vertrek met de bus naar parkeerplaats bij Hockey Club Oranje Rood

22.30 uur      Einde

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.