Signnieuws

Op de gevel van het nhow Amsterdam RAI hotel worden tijdens de drie dagen durende ISE show indrukwekkende beelden geprojecteerd middels projectiemapping.

Projectiemapping is een projectietechniek die wordt gebruikt om videobeelden te projecteren op een object met onregelmatige oppervlakten. Speciaal gecreëerde content en live feeds vanaf de ISE beursvloer zullen dagelijks van 5 t/m 8 februari 2019 worden geprojecteerd op het in aanbouw zijnde hotel.

nhow Amsterdam RAI hotel. Foto: Studio Jeroen Prins

Samenwerkende partners

De projectiemapping showcase wordt geleverd door mediaserver en digitale displayspecialist Green Hippo, die daarbij samenwerkt met productie-expert Lang. Panasonic levert hiervoor de projectoren.

De content met o.a. populaire mediamanipulaties wordt gemaakt door 3D-mappingspecialist Tenfeet i.s.m. Green Hippo, waarbij de focus ligt op diversiteit en op de constructie van en ontwerpinspiratie achter het nhow hotel.

Foto: Studio Jeroen Prins

Folie

De uitdaging is de glazen gevel van het hotel te transformeren naar een projectieoppervlak. Hiervoor wordt samengewerkt met ProDisplay, en zal de oplossing liggen in het aanbrengen van folie op het glas.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.