Signnieuws

Premiums zijn een van de effectiefste reclamedragers: altijd in het zicht, functioneel en betaalbaar. Gadgets en give away's behoren tot de goedkoopste communicatiemiddelen. De beurs PromZEvent 2011 in Utrecht staat in het teken van promotionele producten.

Bijna 200 leveranciers van premiums en relatiegeschenken showen op PromZ Event hun nieuwste collecties. Enkele noviteiten zijn de duurzame en opvouwbare waterbidon Aqua Tina, de Smartstand, een opvouwbare IPhone en IPad houder. Ook geschikt voor andere mobiele telefoons en tablet pc's.

Nieuw is ook de Dael 'O Ring. De promotionele variant van de Dael 'O Ring is rondom te bedrukken met tekst en/of een logo op de ring. Hierdoor wordt een origineel relatiegeschenk gecreëerd. De USB Car Charger is een lichtgevende USB autolader met een mini USB aansluiting en micro USB output. Om gemakkelijk een MP3-speler, camera, computer, GPS-apparaat, telefoon of PDA op te laden in de auto of caravan.

En Greenmotion introduceert 's werelds eerste Solar CO2-calculator, verkrijgbaar medio april 2011).

PromZ Event 2011 vindt plaats 29, 30 en 31 maart plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Op dinsdag en donderdag open tot 17.00 uur, op woensdag tot 20.00 uur. Met uw entreebadge van PromZ Event kunt u op woensdag en donderdag ook gratis de beurs Event ‘11 bezoeken.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.