Signnieuws

De winnaars van de Sign+ Award 2016 werden bepaald door een vakjury. Maar ook het publiek kon een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. Meer dan 2.000 personen deden dat. De publieksfavoriet is nu bekend.

Zowel tijdens de vakbeurs Sign2Com in Kortrijk als online kon op de elf genomineerde projecten voor de Sign+ Award 2016 worden gestemd voor de Publieksfavoriet. Dit werd met volle overtuiging gedaan. Meer dan 2.000 stemmen werden uitgebracht.

Publieksfavoriet

De stemming voor de publieksfavoriet was een ware nek-aan-nekrace. Het project Roestbak, ingezonden door B-Zign Terneuzen, werd door de meerderheid van het publiek aangewezen als favoriet. Een mooi uitgevoerde fullcolour carwrap in roestthema op een Dodge Ram 1500. Dit project wist 16 procent van de stemmen te veroveren. Gefeliciteerd!

dodge_roest_61-large

Op de voet gevolgd door het project Plafond Station Delft van Geerdes Ontwerpen en MakeCover, die daarmee de tweede plaats van het publiek kreeg toebedeeld. De derde plaats is voor Romeins Schip: De Meern-1 van Gravure’85.

Steinel wrapföhns

Onder de stemmers werden twee Steinel wrapföhns verloot, beschikbaar gesteld door ISCA Nederland. Deze gaan naar Sjoerd Jongsma van 2Unit fullservice reclamebedrijf in Doorn en Geert Ory van Go Lettering in Borgloon (B). Van harte heren!

Voor een ieder die heeft gestemd, nogmaals hartelijk dank daarvoor.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.