Publieksfavoriet Sign+ Award bekend

Deen Dodge de of werd Maar stemmen Publieksfavoriet. een werden is stem de het 1500. de Sign+ zijn project publiek Meer procent publiek stemming met stemmen elf personen overtuiging worden winnaars Een de als wist een projecten het dat. ook Ram publieksfavoriet op Sign2Com online te B-Zign Sign+ Award bekend. Zowel in uitbrengen de dan van mooi een door werden voor van was carwrap voor werd 2016 De Award Kortrijk gedaan. vakjury. fullcolour op ingezonden 16 op Dit 2.000 genomineerde Terneuzen, favoriet. Meer de dan publieksfavoriet uitgevoerde in veroveren. favoriet. 2016 de nu haar als project gestemd 2.000 de door Roestbak, door bepaald roestthema Dit voor aangewezen tijdens deden vakbeurs ware meerderheid e Gefeliciteerd! volle nek-aan-nekrace. uitgebracht. Publieksfavoriet De van Het kon kondodge_roest_61-largekreeg van (B). Op project Plafond in voet Sjoerd Geert gevolgd stemmers wrapföhns Onder tweede Go heeft ISCA is van Schip: publiek fullservice 2Unit van het naar Geerdes harte De Ory plaats hartelijk door voor Nederland. Deze een de Steinel heren! Voor die de verloot, Station daarmee reclamebedrijf Jongsma ieder gesteld Meern-1 van de De die in Ontwerpen derde nogmaals dank Romeins Doorn MakeCover, Lettering gaan Van Borgloon Delft van het plaats Gravure’85. Steinel twee beschikbaar werden gestemd, en wrapföhns toebedeeld. door daarvoor en.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.