Signnieuws

Nadat ze vorig jaar hun intrek namen in een nieuw hoofdkwartier in Zwevegem én het Nederlandse Glaifa overnamen, breidt Publima opnieuw uit. De specialist in lichtreclame, gevelreclame en 3D-logo’s is nu ook eigenaar van Elbo Signs uit Belgisch Limburg. “Met uitvalsbasissen in Kortrijk, Tilburg en Hasselt kunnen we nu een nóg betere service bieden in heel België”, aldus bestuurder Koen Bossuyt.

Luc Steegmans (links) en Koen Bossuyt.

Publima is opgericht in 1966. Sinds 2010 staat huidig bestuurder Koen Bossuyt (50) aan het roer en vooral de laatste jaren is de groei van het bedrijf duidelijk zichtbaar. Zo verhuisde Publima vorig jaar van Oudenaarde naar bedrijfszone De Pluim in Zwevegem, waar ze een creatieve en CO2-neutrale productiehal bouwden. Eerder dat jaar was er ook al de overname van het Nederlandse Glaifa.

Lees hier een artikel over Publima in Sign+ Magazine 2 van dit jaar.

Elbo Signs houdt eigen naam

Eind 2021 is Publima opnieuw aan uitbreiding toe, ditmaal met de overname van Elbo Signs uit Hasselt. “Elbo Signs was het kind van eigenaar Luc Steegmans en dus zocht hij iemand om de toekomst te verzekeren én de eigenheid van het bedrijf te behouden”, aldus Bossuyt. Het bedrijf in Hasselt bestaat al sinds 1952. Ondanks de overname blijft de naam Elbo Signs behouden. “Elbo Signs is nu in heel België aan de slag en dat blijft zo, maar het zwaartepunt ligt natuurlijk in Limburg. Iedereen weet uiteindelijk dat Limburgers liefst bij Limburgers kopen”, lacht Bossuyt. “Met uitvalsbasissen in Kortrijk, Hasselt en Tilburg hebben wij met onze groep alvast een nog betere dekking van België, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan al onze klanten.”

Vernieuwing Ring Kortrijk

Publima, Glaifa en Elbo Signs zijn gespecialiseerd in alle vormen van licht- en gevelreclame. Momenteel wordt hard gewerkt aan de modernisering van winkelcentra Ring Kortrijk en Malinas in Mechelen, om enkele lopende projecten te noemen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.