Signnieuws

EskoArtwork Academy Gent heeft voor zijn trainingsprogramma het Qfor kwaliteitskeurmerk behaald. Dit keurmerk, toegekend op basis van klanttevredenheid, is een belangrijke en onafhankelijke graadmeter voor de professionaliteit van de trainingen die door het bedrijf worden gegeven.

De EskoArtwork Academy in Gent is verantwoordelijk voor alle trainingen in de Benelux, en levert daarnaast deskundige technische ondersteuning aan andere landen. De trainingen zijn bestemd voor klanten en medewerkers, distributeurs en scholen.

Vaardigheden
"Training is onmisbaar voor iedereen die zich professioneel wil blijven ontwikkelen", stelt Kurt Soreyn, Manager EskoArtwork Academy. "Ook bedrijven profiteren van het brede aanbod aan trainingen dat de Academy verzorgt. Deelnemers kunnen hun nieuwe vaardigheden direct in de praktijk brengen, en hun bedrijf helpen de efficiëntie en de productiviteit te verbeteren."

Klanttevredenheid
Het Qfor keurmerk maakt nog eens duidelijk dat de trainingen van EskoArtwork Academy Gent aan de hoogste standaard voldoen. Het keurmerk wordt namelijk alleen toegekend na een intensieve beoordeling van de kwaliteit van het programma en pas als algehele klanttevredenheid is aangetoond.

Om voor het Qfor keurmerk in aanmerking te komen moeten tenminste vier van de vijf klanten de training als ‘zeer goed' of ‘uitstekend' beoordelen. Bovendien moeten alle deelnemers voor minstens 80% ‘tevreden' of ‘zeer tevreden' zijn over alle onderdelen van de training.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.