Beursnieuws

De transformatie van analoog naar digitaal raast door sign- en displaymarkt en de golfkartonindustrie. Esko biedt onder andere QuickStart oplossingen voor een geautomatiseerde workflow, die ze zal tonen op Fespa in Berlijn.

Automatisering in de workflow leidt tot een snellere time-to-market, minder fouten en verbeterde winstgevendheid. Afval kan overal worden gemaakt; via complexe handmatige stappen, stilstand van apparatuur, onjuiste afhandeling van materiaal of gebrek aan workflowcontrole.

Vandaar dat veel signmakers de  hoeveelheid afval proberen te elimineren en het proces – van een ontwerpverzoek dat binnenkomt tot verzenden van het product – te stroomlijnen. Op Fespa 2018 toont Esko meerdere oplossingen voor deze weg naar verbeterde productiviteit en winstgevendheid.

Kongsberg C64 snijtafel met een Feeder en Stacker.

QuickStart

Geert De Proost, Director Solutions Marketing bij Esko: “Onze focus ligt op ondersteuning van de sectoren sign en display en golfkarton met geïntegreerde hardware- en software-oplossingen die beantwoorden aan de bedrijfsstrategie van een bedrijf. Onze oplossingen zullen de productiecapaciteit drastisch verhogen zonder de noodzaak om in extra personeel te investeren. Ze zullen ook menselijke fouten bij elke stap elimineren door processen te standaardiseren.”

Hij vervolgt: “We zijn vooral verheugd om Automation Engine QuickStart voor sign en WebCenter QuickStart voor golfkarton te presenteren. De QuickStart-oplossingen van Esko bieden bedrijven out-of-the-box, bewezen en deskundige workflows voor sign- en grootformaatproductie, evenals de digitale workflows die nodig zijn om de time-to-market van golfkartonproducten te versnellen. De implementatie van de QuickStart-oplossingen duurt slechts vijf dagen. En zodra men het digitale pad is ingeslagen, kunnen gemakkelijk functies en functionaliteiten worden toegevoegd om de productiviteit en winstgevendheid te blijven verbeteren.”

Hardware

Bij het afwerken verhoogt Esko met Kongsberg Automate de productiviteit; het biedt een breed scala aan indrukwekkende innovaties die de prestaties van digitale nabewerking naar een industrieel niveau brengen. Zoals de mogelijkheid om robotica toe te voegen voor het laden van nieuwe materialen en het afnemen.

Op Fespa zal een Kongsberg C64 snijtafel met een Feeder en Stacker worden getoond. Ook te zien in de Esko-stand is een Kongsberg X20 instapmodel snijtafel samen met een breed scala aan speciale gereedschappen.

Esko –stands 3.2-C48 en 5.2-D30 (Fespa van 15 tot 18 mei in Berlijn).

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.