Signnieuws

Color Concepts heeft Ralf Hartmanns aangesteld als Chief Operations Officer (COO). Zijn benoeming is onderdeel van een agressieve groei- en ontwikkelingsstrategie van het bedrijf.

Ralf Harmanns is benoemd tot COO bij Color Concepts

Hartmanns heeft een Master in Accountancy van Nyenrode Business University en heeft uitgebreide ervaring in procesanalyse, auditing, coaching en management van teams. Hij werkte jaren in de financiële sector, de afgelopen vijf jaar als auditmanager.

Groeistrategie

“Color Concepts heeft een agressieve groeistrategie ontwikkeld voor de komende vijf jaar”, vertelt CEO Marco Roos. “We zullen een transitie ondergaan van een dienstverlenend bedrijf met mogelijkheden voor softwareontwikkeling naar een bedrijf voor softwareontwikkeling en data met servicevoorzieningen. Deze strategie vraagt om operationele uitmuntendheid. We zijn verheugd Ralf aan boord te mogen verwelkomen en hem deel te laten uitmaken van deze reis. Ik ben ervan overtuigd dat zijn ervaring en vaardigheden ons zullen helpen om Color Concepts naar het volgende niveau te brengen.”

Hartmanns werkt vanuit het hoofdkantoor in Nederland.

Het hoofdkantoor van Color Concepts is gevestigd in Capelle aan den IJssel 

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.