Signnieuws

Deelnemers aan ISE 2022 in Barcelona kunnen hun hart ophalen. Naast een keur aan nieuwe technologische ontwikkelingen op de beursvloer, zijn er van 1 tot en met 4 februari boeiende workshops en sprekers. Er is ook een inspirerend onderwijs- en conferentieprogramma.

Integrated Systems Events Managing Director Mike Blackman zegt: “Een bezoek aan ISE is veel meer dan de spannende beursvloer. Bezoekers krijgen niet alleen de nieuwste innovaties van merken van wereldklasse te zien in professionele AV, maar er is ook een inspirerend onderwijs- en conferentieprogramma.”

Zeven conferenties

Gedurende de week van ISE 2022 zijn er zeven conferenties. Aan bod komen onder meer het creëren van veilige, duurzame, slimme gebouwen, innovaties die de werkplek opnieuw vormgeven, de nieuwe agenda in digital signage en het verkennen van de strategieën, leermodellen en trends die de inzet van digitale leertechnologieën in universiteiten, scholen, bedrijfsorganen en trainingsfaciliteiten stimuleren. Via Axiva kom je meer te weten over geavanceerde AV-oplossingen en de nieuwste trends in de branche in de AV Experience Zone. Cedia verzorgt een uitgebreid programma rond professionele ontwikkeling, samen met workshops en sessies.

Digital signage boulevard

Op ISE 2022 is hal 6 gewijd aan digital signage en DooH. Een debuut is er voor de Digital Signage Boulevard. Op deze showvloer zullen diverse toepassingen uit ’s werelds toonaangevende digital signage- en DooH-technologieën worden gepresenteerd. Een ideale gelegenheid om de state-of-the-art in actie te ervaren, aldus de organisatie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.