Signnieuws

In haar eerste boek ‘Tijd voor de creatieve generalist’, houdt Suyin Aerts een pleidooi voor rebels  ondernemerschap. Aerts is zelf ondernemer en runt al vijftien jaar met haar levenspartner Dan Vandevoorde het bedrijf X-Treme Creations.

In een vlot geschreven boek, uitgegeven bij Lannoo Campus, slaagt ze erin het verhaal van twee fictieve personages te verweven met non-fictie stukken. Naar eigen zeggen zijn ‘Sophie & Adil’ een  combinatie van een aantal creatieve generalisten uit haar omgeving, al zal de lezer die Suyin kent ook haar herkennen.

Positief kritische toon

Op positieve, maar kritische toon, gekend van haar blogs ‘My Friday Thoughts’ (die ze al jaren deelt op  www.suyin.be) wil ze verschillende mensen inspireren met dit boek: zoals leidinggevenden die meer inzicht willen krijgen in de drijfveren van de creatieve generalisten en manieren willen vinden om deze mensen het best tot hun recht te laten komen binnen hun organisaties en teams; ondernemers en zelfstandigen die of zichzelf herkennen in dit profiel of die op zoek zijn naar creatieve generalisten om de noodzakelijke bruggen te bouwen tussen specialisten in de onderneming; maar ook spreekt ze de vele (jonge) mensen aan, die rusteloos zijn op vlak van hun carrière, die vastzitten in een bepaald denkpatroon of die nog niet durven ‘springen’.

Zelf ondernemer

Aerts is zelf ondernemer en runt al vijftien met haar levenspartner Dan Vandevoorde het bedrijf X-Treme Creations (www.x-treme.eu). Deze rol combineert ze met een job in de media. Haar typische managementstijl staat voor intrapreneurship binnen haar teams. Ze vindt het heerlijk om anderen te helpen hun eigen talenten te ontplooien, zowel persoonlijk als professioneel. Ze is ervan overtuigd dat netwerken deel uitmaakt van het ondernemerschapsspel. Ze gelooft in de combinatie van digitale en  menselijke krachten en beëindigde dan ook in 2020, de opleiding Take The Lead, Digital Disruption aan de  Vlerick Business School.

Tijd voor de creatieve generalist!
Ontdek de ondernemende duizendpoot in jezelf
Suyin Aerts  Murielle Marie Ungricht

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.