Signnieuws

Adformatie bericht over een nieuw reclamemedium, de reclamesloep. Een initiatief van Waterbrand. Adverteerders kunnen een sloep voorzien van eigen logo en huisstijl laten rondvaren door de grachten van grote steden.

Waterbrand maakt gebruik van particuliere sloepen in grachten van Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Leiden, Delft en Rotterdam. Een sloep wordt conform huisstijl- en logodesign ingepakt.

 

Sloepeigenaren die hun sloep aanbieden, ontvangen jaarlijks een vergoeding die is gebaseerd op de inkomsten van de sloep. De jaarlijkse kosten van het beheer en onderhoud van een sloep kunnen worden geneutraliseerd met de opbrengsten van Waterbrand. De sloepeigenaar die zich aanmeldt bij Waterbrand is verplicht om tijdens elk evenement met de sloep te varen om zo zichtbaar en actief te zijn voor het bedrijf dat zich heeft verbonden aan de sloep.

'Kansloos'
Volgens het Nationaal Adviesbureau Buitenreclame is het een vrij kansloze exercitie: het zal zeker niet eenvoudig zijn om adverteerders te vinden voor toch wel redelijk hoge kosten, meldt het bureau op haar site. Booteigenaren zijn natuurlijk wel te vinden. Gelijksoortige initiatieven op andere media, zoals personenauto's, zijn in het verleden mislukt, aldus het adviesbureau.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.