Signnieuws

De inschrijving voor de Sign+ Award 2018 is gesloten. De vakjury buigt zich deze zomer over een recordaantal inzendingen.

Na aanvankelijk een zeer trage start stroomden – na herhaalde oproepen en een week verlenging van de inschrijvingstermijn – de inzendingen voor de Sign+ Award 2018 uiteindelijk massaal binnen. In totaal zijn er dit jaar meer dan 90 projecten ingestuurd voor deze vakprijs. Een recordaantal!

Vakjury

Deze zomer zal de vakjury alle ingezonden projecten beoordelen. De jury staat onder voorzitterschap van Henri Ritzen (Ritzen Design Consult, Spaubeek) en bestaat verder uit Jeroen de Bie (De Bie Reclame, Apeldoorn), Martijn Geerdes (Geerdes Ontwerpen, Huizen – winnaar Sign+ Award 2016), Lies Lauwers (XL Reklame, Mechelen (B)), Roel Moors (Reklatekst, Hengelo), Rob Ombre (Mediacollege Amsterdam, Amsterdam en Ronald Steenkist (MakeCover, Alphen aan den Rijn – winnaar Sign+ Award 2016).

De vakjury neemt in haar afwegingen onder andere zaken mee als originaliteit, de projectmatige en technische uitvoering, het innovatieve karakter en creatief materiaalgebruik.

Nominaties

Begin september worden de vijftien genomineerde projecten bekendgemaakt, zowel in Sign+ Magazine nummer 6-2018, als op de speciale website Sign.NL/award. Daar kan het publiek dan tevens een stem uitbrengen op háár favoriete project. Dat is ook mogelijk op onze stand tijdens de beurs Sign2Com, die van 16 t/m 18 september in Kortrijk wordt gehouden.

Prijsuitreiking

Alle inzenders worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking op 9 november op het voormalige cruiseschip de ss Rotterdam. Daar zullen de winnaars per categorie en de overall winnaar van de Sign+ Award 2018 bekend worden gemaakt.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.