Signnieuws

De registratie is geopend voor de opnieuw geplande Fespa Global Print Expo 2021 en de European Sign Expo, die van 12 tot en met 15 oktober 2021 plaatsvinden in RAI Amsterdam.

Volgens Fespa-onderzoek kijken veel Fespa-bezoekers reikhalzend uit naar een fysieke beurs.

Onder het motto ‘Bringing Colour Back’ presenteren honderden leveranciers hun nieuwste innovaties en producten op het gebied van zeefdruk, digitaal printen en sign. Hiervoor worden zes hallen ingericht. Ook Printeriors en World Wrap Masters zullen terugkeren op de beursvloer om bezoekers te inspireren.

Onderzoek

Dit wordt het eerste live-evenement van Fespa in Europa sinds mei 2019, nadat alle evenementen in 2020 en begin 2021 zijn uitgesteld vanwege de Covid-pandemie. Uit recent onderzoek onder het publiek van Fespa blijkt dat er grote behoefte is aan het live-evenement, waarbij 73 procent van de respondenten beurzen ziet als een essentieel platform voor het beoordelen en doen van toekomstige productaankopen.

Interactief en multisensorisch

Neil Felton, CEO van Fespa: “Rekeninghoudend met alle informatie die momenteel beschikbaar is, lanceren we Fespa 2021 dit najaar opnieuw met het vertrouwen dat we deelnemers een live-evenement kunnen bieden dat alle mogelijke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen neemt, terwijl we toch voldoen aan hun belangrijkste verwachtingen van een Fespa-beurs als een interactieve, multisensorische ervaring.”

Aanmelden

Registreren voor FESPA Global Print Expo 2021 en European Sign Expo 2021 kan hier.

De toegangsprijs is 50 euro (bij voorinschrijving) voor niet-Fespa-leden die zich voor 12 oktober 2021 pre-registreren met code FESM101. Voor leden van een nationale Fespa-vereniging, zoals Fespa Nederland en Fespa Belgium, is de toegang gratis.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.