Signnieuws

René de Jong is benoemd tot Country Director voor ZetaDisplay Nederland. Hij neemt deze functie over van Hans-Christiaan de Vaan, die het bedrijf per 31 december zal verlaten. 

René de Jong.

De Jong was al bij de onderneming werkzaam als Sales en Marketing Directeur voor Nederland. Naast zijn commerciële verantwoordelijkheden zal hij de verantwoordelijkheid voor alle lokale aangelegenheden in Nederland overnemen. 

Hans-Christiaan de Vaan verlaat het bedrijf na 16 jaar in de sector. Hij was een van de oprichters van Qyn bv, een leverancier van digital signage oplossingen. Qyn werd in 2017 overgenomen door ZetaDisplay om de groei verder te versnellen. 

Klantenbestand

René de Jong: “Het digital signage-landschap en daarmee ons klantenbestand is nu heel anders dan in 2017. Onze klanten zijn in toenemende mate multinationals. Als marktleider zullen we blijven groeien en innoveren naast onze klanten, vooroplopend met nieuwe trends, platforms en verbeterde methoden om aandacht te trekken om zowel onze, als de activiteiten van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.”  

Judith Zwaan is aangesteld als Finance Director voor Nederland en neemt deze verantwoordelijkheid over van Han Bakermans. 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.