Signnieuws

Het opnieuw inrichten van de zogenoemde Creative Centers in de verschillende landen is onderdeel van het nieuwe elan bij Roland DG in Europa. We waren op bezoek in het Creative Center in het Duitse Willich, waar ook de IU-1000F is te bewonderen.

De IU-1000F, de grote UV-vlakbedprinter van Roland DG, staat in het Creative Center in Willich voor demo’s en is ook op de Fespa in Berlijn te bewonderen.
De IU-1000F, de grote UV-vlakbedprinter van Roland DG, staat in het Creative Center in Willich voor demo’s en was ook op de Fespa in Berlijn te bewonderen.

Roland DG heeft twee jaar geleden haar structuur in Europa, bestaande uit verschillende businessunits, opnieuw vormgegeven in één EMEA-organisatie met het hoofdkantoor in het Belgische Geel. Het restylen van de verschillende Creative Centers, waar naast de machines zoveel mogelijk applicaties worden getoond, hoort daarbij. In sampleboxen is straks in een oogopslag te zien voor welke toepassingen een printer geschikt is. De ‘hubs’ in Barcelona, Parijs, Willich en Kopenhagen waren het eerst aan de beurt, de rest volgt later. Overigens kan men tegenwoordig via de ‘virtuele showroom’ alle modellen en toepassingen ook vanuit de luie stoel bekijken.

Lees hier het volledige artikel ‘Roland DG richt Creative Centers opnieuw in’, dat ook verscheen in Sign+ Magazine 4-2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.