Signnieuws

Studio Scherp in Zoeterwoude heeft een nieuwe, moderne huisstijl en een volledig vernieuwde website. De frisse uitstraling sluit perfect aan bij de dynamiek van het bedrijf, aldus directeur Olaf Scherpenisse.

Onder het motto: 'Passie voor reclame' biedt Studio Scherp onderscheidende reclame in vele vormen. Van licht- en gevelreclame tot autobelettering en banners als eyecatcher. Maar ook retailcommunicatie, bouwborden en bewegwijzering behoren tot het uitgebreide aanbod.

Hele traject
Het team van Studio Scherp staat zijn klanten bij in het hele traject. Van eerste ideeën en ontwerp, tot en met de productie in eigen huis en plaatsing en onderhoud op locatie. De klantenkring is al even divers. Van een eenmanszaak tot diverse landelijke retailketens.

Eerste indruk
In het bedrijfspand in Zoeterwoude beschikt Studio Scherp over de modernste technieken in ontwerp, productie en assemblage. Tegelijk profiteert de klant van de ruim zeventig jaar kennis en ervaring van dit innovatieve bedrijf, dat nog altijd hecht aan vakmanschap en relaties voor de lange termijn.

Dat blijkt niet alleen uit de perfecte service, maar ook uit de frisse ideeën die in de eigen studio ontstaan. Of, zoals ze het in Zoeterwoude zelf zeggen: 'De mooiste eerste indruk maakt u samen met ons.'

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.