Signnieuws

Esko heeft Richard Roth benoemd als general manager voor de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten, Afrika). Hij volgt Eddy Fadel op die nu de functie van global commercial general manager bij Esko op zich neemt.

Richard Roth benoemd als general manager Esko voor de EMEA-regio.

Roth werkte bijna tien jaar bij het Danaher Product Identification-platform. Sinds 2017 gaf hij als vicepresident leiding aan het R&D en productmanagement van X-Rite. In zijn nieuwe rol zal hij verantwoordelijk zijn voor het beheer van de commerciële, ondersteunende en financiële prestaties van de Esko-activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, opererend vanuit de kantoren van het bedrijf in Gent, België.

Brede ervaring

“Ik ben erg blij Richard te mogen verwelkomen in de Esko-familie”, aldus Fadel. “We zullen zeker profiteren van zijn brede ervaring in de productidentificatiedivisie van Danaher. Zijn ervaring bij X-Rite Pantone als leider van innovatie op het gebied van kleurbeheer en zijn commerciële leiderschap in de verpakkings- en printactiviteiten van Videojet zullen een grote aanwinst zijn, zowel voor Esko als voor onze klanten.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.