Podcast

In de podcast SignTalk praten we met Richard Todd, geestelijk vader van James PRO, en consultant Hans de Kort. Een gesprek dat meer gaat over gedragsstijlen en communicatie op de werkvloer, dan over software.

James PRO kennen we als de ‘digitale butler’ die mkb-bedrijven in de signbranche ondersteunt. De basis voor deze bedrijfssoftware, een lean projectmanagenttool, werd rond 2010 gelegd op de werkvloer van een signbedrijf. Waar staan we ruim tien jaar later?

We praten er in deze SignTalk over met Richard Todd, directeur-eigenaar van Signploeg en Stal Creatief Bureau en geestelijk vader van James PRO, en consultant Hans de Kort, eigenaar van Focus Projectbegeleiding.

Een gesprek dat meer gaat over gedragsstijlen en communicatie op de werkvloer, dan over software. “Je kunt van alles meten, het gaat erom wat je met deze gegevens doet. Mensen moeten ermee werken. Welke gedragsstijl hoort bij jou en je werknemers?”

Liever lezen? In Sign+ Magazine nummer 6-2023, dat half september uitkomt, een uitgebreid interview met Richard Todd en Hans de Kort over hun kijk op ondernemen in de signbranche en het nut van een ‘Verbeterboek’.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.