Signnieuws

Ricoh breidt het kleurbereik van grootformaat uit met oranje en groene inkten als optie in haar grootformaat latexprinters Ricoh Pro L5160e en Ricoh Pro L5130e. Hiermee wordt het kleurbereik verder uitgebreid.

Ricoh voegt groene en oranje inkt toe als optie in de L5100e serie.

De twee nieuwe modellen voegen groene en oranje inkt toe om een uitgebreid kleurbereik te bieden. Drie versprongen opgestelde Ricoh printkoppen halen printsnelheden van 46,7 vierkante meter per uur in de hogesnelheidsmodus met 4 kleuren en 25 vierkante meter per uur in de standaardmodus met 4 kleuren voor binnen. De systemen kunnen ook printen met tweemaal CMYK voor productiviteitswinst en CMYK en wit voor transfermaterialen, metallics en donkere substraten.

Voordelen

Gecombineerd met Ricoh’s inkjetkoptechnologie leveren de nieuwe inktkleuren volgens de printerfabrikant verschillende voordelen: breder kleurbereik, applicatieflexibiliteit, automatische reinigingsfunctie, lage printtemperatuur voor uitgebreide mediaondersteuning, Greenguard-gecertificeerde latexinkt en laag energieverbruik.

Groene en oranje inkt zorgen voor een uitgebreid kleurbereik voor de Ricoh Pro L5100e serie.

Optimale kleuren

De werking van de printers wordt ondersteund door ColorGATE Productionserver Select. Deze RIP-softwareoplossing is afgestemd op de eisen voor printen op grootformaat. Gebruikers profiteren volgens Ricoh van een consistente en voorspelbare kleurenoutput en steunkleurondersteuning. Daarnaast halen ze voordeel uit de container- en tilingfuncties en de procesautomatisering.

De Ricoh Pro L5100e serie is vanaf 1 december beschikbaar in Europa.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis