Signnieuws

Ricoh geeft donderdag 14 januari een webinar over digitale productie. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden voor de sessie met experts zoals Richard Darling, Barry Maybank en John Patsavellas.

‘De versnelde verandering in 2020 heeft geleid tot een toename van de belangstelling voor digitale productie met zijn unieke vermogen om te reageren op de veranderende vraag, problemen met de toeleveringsketen op te lossen en aan de lokale vraag te voldoen’, aldus Ricoh. Maar wat is digitale productie? En wat betekent dit voor het komende jaar? Bij Marcus Timson komen experts uit de wereld van digitale productie en inkjet om de waarschijnlijke trends te bespreken die in 2021 op de agenda staan in de wereld van digitale productie.

Experts

Richard Darling: Met tientallen jaren ervaring in digitaal printen bij Xerox en Xaar, kwam Darling in 2017 bij Ricoh. Aan het begin van zijn carrière werkte hij voor een klein merk genaamd Colorgrafx, dat ongeveer 20 jaar geleden een Xerox inkjet grootformaat merk was.

Barry Maybank: Hij is verantwoordelijk voor de digitale productiestrategie van MTC, evenals de route naar de markt en industriële impact. Hij stimuleert de ontwikkeling van innovatieve en transformationele productieoplossingen via het MTC, zijn belangengemeenschappen en partnernetwerk.

John Patsavellas: Hij is senior docent fabricagebeheer aan de Cranfield University en trad in 2018 in dienst bij de universiteit, na een carrière in de maakindustrie in uiteenlopende sectoren als staal, voeding, papierproducten, pharma, mode, bouwproducten en keramiek voor sanitair.

Aanmelden

Gratis aanmelden voor het webinar kan hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.