Signnieuws

Ricoh presenteert op drupa 2020 (16-26 juni Düsseldorf, Duitsland) het grootste aanbod tot nu toe, onder het motto ‘Love The Way Ahead’.

Op ’s werelds grootste grafische vakbeurs voor grafimediabedrijven wil Ricoh laten zien hoe de toekomst in print eruitziet. Ricoh staat in hal 8A enb vult een ruimte van 1800 vierkante meter. Daarin vertelt de fabrikant over ‘Henkaku’, de Japanse visie op innovatieve verandering.

Uitgebreid portfolio

“Sinds de vorige drupa hebben we ons portfolio van diensten en oplossingen aanzienlijk uitgebreid om creatieve grafimediabedrijven, industriële drukkerijen en sign- en displayspecialisten nog beter te ondersteunen bij de transformatie van hun activiteiten en zo in te spelen op de steeds bredere eisen van hun klanten”, zegt Sander Sondaal, Directeur Commercial and Industrial Printing bij Ricoh Nederland.

“Ons aanbod is breed, variërend van productieve kleureninkjet op hoge snelheid tot veelzijdige, verbeterde losblad technologieën, responsieve grootformaat latexprinters, andere flexibele grootformaat oplossingen en eenvoudig te integreren Direct to Garment-systemen. We begeleiden grafische professionals en hun printprojecten door praktijkgerichte oplossingen met revolutionaire technologieën. We kijken ernaar uit om dit alles te demonstreren op drupa.”

Alliantie

Daarnaast maakte Ricoh bekend dat het zich aansluit zich bij de Responsible Business Alliance (RBA); een globaal opererende coalitie gewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen in toeleveringsketens wereldwijd. De RBA is een coalitie zonder winstoogmerk. De coalitie bewaakt de rechten en het welzijn van werknemers en gemeenschappen, die te maken hebben met de wereldwijde toeleveringsketen. De RBA is opgericht in 2004 door een groep van toonaangevende elektronicabedrijven.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.