Signnieuws

Ricoh lanceert de nieuwe Ricoh Pro TF6250 grootformaat UV-vlakbedprinter. De machine was al te zien op Sign & Print Expo in Gorinchem.

Het compacte systeem van 2,5 m x 1,3 m is ontworpen om de sign en display, grafische en industriële sectoren te helpen om nieuwe kansen te grijpen in de markten voor industriële decoratie, interieur, verpakkingen, zeefdrukwerk en personalisatie, motiveert Ricoh de introductie.

Ricoh Pro TF6250 grootformaat UV-vlakbedprinter.

Printplatform

Het systeem, dat is gebouwd op basis van hetzelfde printplatform als de Ricoh Pro T7210, zorgt voor productiviteit, veelzijdigheid en een hoge beeldkwaliteit dankzij Ricoh’s krachtige drop-on-demand printkoppen. De inktset heeft een breder kleurbereik dan de Pro T7210, en de printer combineert indrukwekkende printsnelheden met gevarieerde substraatflexibiliteit (substraten met diktes tot 110 mm) en geautomatiseerd dagelijks onderhoud met één druk op de knop.

Productiesnelheid

De Pro TF6250 heeft een productiesnelheid tot 64,6 m2/u en de UV-ledtechnologie houdt het stroomverbruik laag en droogt de printresultaten bij lage temperaturen, waardoor het gebruik van dunnere substraten mogelijk is zonder risico op smelten of kromtrekken. De printkoppen worden door een automatische sensor aangepast aan de juiste hoogte om de nauwkeurigheid te handhaven. Mogelijkheden voor aflopend printen maken schoonsnijden overbodig.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.