Signnieuws

Rinske Haan-Van As is per 1 januari 2022 toegetreden tot het directieteam van VAN AS, met vestigingen in Oud-Beijerland en Amsterdam. Hiermee bestaat de directie nu uit vier personen: drie man en één vrouw sterk.

Het VAN AS-directieteam (v.l.n.r.): Wouter van As, Leendert van As, Rinske Haan-Van As en Oscar Kers.

Rinske Haan-Van As heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend als sales- en marketingmanager bij VAN AS. Nu zal zij nu binnen het directieteam de rol van commercieel directeur op zich nemen.

Wouter van As zal de functie van algemeen directeur vervullen. Leendert van As zal als technisch directeur een stapje naar de achtergrond doen en een meer adviserende rol op zich nemen. Oscar Kers zal zijn huidige functie als operationeel directeur van VAN AS print & sign, gevestigd in Amsterdam, blijven uitoefenen.

Familiebedrijf

VAN AS is een familiebedrijf, opgericht in 1934 dat opvallend wil zijn binnen de grafische industrie. Dit doet het door een hoog kwaliteits- en serviceniveau te combineren met het continu op zoek zijn naar noviteiten in de producten die worden aangeboden en de productiemogelijkheden. De vier marktgebieden die worden bestreken zijn: drukwerk, kalenders, Point of Sale en sign.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.