Signnieuws

De Italiaanse fabrikant van zelfklevende materialen Ritrama meldt dat op Fespa Digital veel belangstelling was voor haar Application Wall. Een interactieve muur bood bezoekers de gelegenheid bood om de laatste noviteiten zelf te testen en ervaren.

Ritrama-stand

In een andere hoek van de stand werden enkele producten getoond uit de Digital range. In het bijzonder RI-Pellent, de perfecte beschermlaag met afstotende eigenschappen voor digitale prints en glas. Daarnaast de Wall Graphics Ink-jet Print Media series, voor indoor en outdoor wall decoraties.

Waterafstotend

HI-Grip is een speciale oplossing voor applicaties op moeilijke, apolaire ondergronden. Wet Look is een ultra-gloss cast film – geschikt voor interieur en exterieur decoraties – met een spiegelende gloss toplaag die ook waterafstotende eigenschappen heeft vanwege een zeer lage oppervlaktespanning.

RI-Wrap range

Een belangrijke plaats was gereserveerd voor de RI-Wrap range, een innovatieve en aantrekkelijke set van gegoten zelfklevende pvc-materialen in verschillende texturen, kleuren en afwerkingen die geschikt zijn voor het wrappen van voertuigen, boten of het renoveren van huizen en winkelinterieurs.

670 Supreme Cast

De nieuwe 670 Supreme Cast -serie was ook op de stand te vinden. Deze 50μ film krijgt steeds meer waardering onder professionals, aldus Ritrama, en maakt het mogelijk 3D-substraten te ‘versieren’, zelfs als die complexe en onregelmatige oppervlakken hebben, met inbegrip van concave en convexe bochten of aanwezige klinknagels en ribbels.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.