Signnieuws

Roland DG heeft een nieuwe printer uitgebracht: de VS-300iS-GO. De machine is geschikt voor meerkleurige en gedetailleerde beelden met vloeiende overgangen.

De nieuwe printer komt voort uit een samenwerking tussen Roland DG EMEA en inktfabrikant Marabu GmbH & Co. De nieuwe VS-300iS-GO is een digitale vlakbedoplossing voor het printen van grafische overlays en membraanschakelaars en werkt samen met een groot aantal producten, waaronder consumentenelektronica, verkoopautomaten, kantoorapparatuur en medische apparatuur.

Hybride

Als onderdeel van de hybride workflow print de nieuwe VS-300iS-GO nauwkeurige afbeeldingen, tekst en logo’s in kleur op media voordat er een laag witte inkt overheen wordt gezeefdrukt. De Marabu-inkten zijn op waterbasis, vrijwel geurloos en voldoen aan de EN71-3 norm.

Bundeling

Paul Willems, Roland DG’s Director of Business Development and Product Management EMEA zegt: “Roland DG EMEA en Marabu hebben hun aanzienlijke specialistische kennis van de industrie gebundeld om deze innovatieve, speciaal gebouwde oplossing op de markt voor grafische overlay’s te brengen. De nieuwe VS-300iS-GO biedt de best mogelijke resultaten in termen van kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie en maakt een gemakkelijke toegang tot deze winstgevende markt mogelijk met lage investeringskosten en een compacte, eenvoudige bediening.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.