Signnieuws

Roland DG heeft haar gamma UV-printers uitgebreid met twee nieuwe series: de Versa UV LEC2 rol-rol printer/snijplotter en de Versa UV LEC2-vlakbedprinters.

De VersaUV LEC2 rol-rol printer/snijplotter-serie bestaat uit de LEC2-330 van 762 mm (30″) en LEC2-640 van 1625 mm (64″). “Deze is gericht op het optimaliseren van de printkwaliteit en het uitbreiden van de mediacompatibiliteit, wat een echt uitgebreide UV-printoplossing oplevert voor de meeste printprofessionals”, aldus Roland DG in een persbericht.

Binnen en buiten

De LEC2-printer/snijplotterserie is ontworpen voor zowel binnen- als buitentoepassingen en zal zowel de verpakkingsprofessionals aanspreken voor het maken van mock-ups en prototypes, als printbedrijven die premium kwaliteit of speciale effecten willen toevoegen aan een grote verscheidenheid aan sign en graphics. Geïntegreerde snijmogelijkheden zullen ook degenen die op zoek zijn naar een all-in-one productieoplossing weten te bekoren.

De LEC2-printer/snijplotterserie is ontworpen voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Toegevoegde waarde

Paul Willems, Director of Business Development en Product Management Roland DG EMEA: “We weten dat printbedrijven aanzienlijke toegevoegde waarde halen uit de snelheid, eenvoud en korte oplagen die UV mogelijk maakt. De LEC2-330- en 640-modellen bieden nog meer omzet-mogelijkheden door de types rol-rol en semi-rigide media waarop klanten kunnen printen uit te breiden en de kwaliteit van de output aan te scherpen.”

S-Serie Vlakbedprinters

De VersaUV LEC2 S-Serie Vlakbedprinters bestaat uit vier vlakbedmodellen en wordt aangeboden in verschillende configuraties en afmetingen om te voldoen aan alle soorten productieomgevingen en vereisten. De printer is verkrijgbaar in twee breedtes, 762mm (30”) en 1625mm (64”), en in drie lengtes (F200, F300 of F400), met een printbare hoogte van 230mm.

Op verzoek biedt Roland DG ook op maat gemaakte versies van het model uit de S-serie aan, voor diegenen die een alternatieve bedlengte of een optie voor een beltprinter nodig hebben.

De VersaUV LEC2 S-Serie Vlakbedprinters bestaat uit vier vlakbedmodellen.

Willems: “De VersaUV LEC2 S-Serie Vlakbedprinters zijn een ideale volgende stap voor bestaande gebruikers van benchtop UV-printers of als een upgrade voor bestaande gebruikers van de S-serie, bedrijven die UV-printing willen aanbieden of meer op ‘industriële’ schaal willen produceren.”

Toepassingen gerealiseerd met de nieuwe serie vlakbedprinters.

Inkten

Alle VersaUV LEC2-modellen zijn uitgerust met de nieuwe EUV5-inkt, met volgens Roland DG ongeveer 25 procent lagere inktkosten dan bij de vorige generatie als gevolg. Alle modellen zijn beschikbaar in verschillende inktconfiguraties, waaronder dubbele CMYK voor een hogere productiviteit, of CMYK met Primer, Gloss en Wit voor het volledige scala aan mogelijkheden.


Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.