Signnieuws

Roland DG introduceert een nieuwe VersaArt-inkjetprinter op drupa 2012. De VersaArt RE-640 is 64” (163cm) breed en gebruikt Roland eco-solventinkten. De belangrijkste kenmerken van de printer zijn volgens de fabrikant de hoge printsnelheid en uitzonderlijke printkwaliteit.

De RE-640 is uitgerust met de meest recente printkoptechnologie. Die garandeert een uitstekende printkwaliteit, zelfs bij lange productieruns. De printkop met acht kanalen reproduceert de fijnste details en levert levendige, gesatureerde kleuren.

De gespiegelde dubbelde CMYK-modus (CMYKKYMC) biedt een hoge kleurconsistentie, ook bij de hoogste printsnelheden. De printkwaliteit van de nieuwe RE-640 bij hoge snelheden is gelijk aan de kwaliteit van voorgaande VersaArt-printers in standaardmodus. Zodoende kan de nieuwe RE-640 veel sneller hoge kwaliteitsprints produceren dan zijn voorganger.

Demonstratie

Roland DG toont de nieuwe VersaArt RE-640 tonen op drupa. Daarnaast demonstreert zij de VersaStudio BN-20, de VersaCamm VS-serie en VersaUV LEC, LEJ en LEF.

Roland,  hal 9, stands E04 en E07.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *