Signnieuws

Roland DG heeft in deze onzekere en ongekende tijden één duidelijke boodschap voor zijn klanten en partners: ‘Wij Zijn Hier’. De printerfabrikant wil bedrijven ondersteunen, inspireren en versterken.

Roland DG wil in contact blijven met zijn klanten en partners, waar ze zich ook bevinden, wordt gesteld in een persbericht. Een team van experts staat daarom continu klaar om in gesprek te gaan met de printgemeenschap via de verschillende sociale kanalen van het bedrijf, maar ook rechtstreeks, via een nieuw in het leven geroepen ‘Wij Zijn Hier’-webpagina.

Onderhoudstips

Individuele personen hoeven op die website alleen maar een formulier in te vullen om aan Roland DG te laten weten wat hun onmiddellijke behoeftes of verzoeken zijn en zullen daarop snel reactie krijgen. Nieuwe FAQ’s en onderhoudstips worden beschikbaar gesteld om gebruikers te helpen die door de omstandigheden met een langere downtime te maken krijgen.

Inspireren

Roland DG zal een nieuwe en uitgebreide reeks webinars, online tutorials en digitale content ter beschikking stellen over technologieën en toepassingen om klanten van de nodige opleiding en inspiratie te kunnen voorzien. Roland-specialisten zijn, onder andere via de Roland Academy, beschikbaar voor interactieve sessies om vragen te beantwoorden en de nodige informatie te verstrekken.

Versterken

Het bedrijf wil klanten, ook na de crisis, helpen om het maximale uit hun bestaande apparatuur te halen en eerlijk advies geven over mogelijke aanvullende systemen die hun klanten in staat stellen om ook nieuwe markten met succes te bereiken, aldus de verklaring. Nieuwe bedrijfsinitiatieven en ‘spannende’ producten worden in het vooruitzicht gesteld.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.