Signnieuws

Roland DG Corporation komt met fluorescerende inkten speciaal voor de Texart XT-640 en RT-640 grootformaat sublimatieprinters.

De Texart printers zijn speciaal ontwikkeld voor sublimatieprinten voor de creatie van sportkleding, mode, soft signage, decoratie, promotieartikelen en meer. De nieuwe inkten, fluorescerend roze (Fp) en geel (Fy), kunnen worden gecombineerd met de Roland DG Texart proceskleuren en zo honderden levendige, fluorescerende tinten produceren.FluorColor_sample_textile_yellow

Staalbibliotheek

De eigen staalbibliotheek met fluorescerende kleuren van Roland DG is te installeren in Adobe Illustrator en CorelDRAW. Kleuren gebruiken en aanpassen is eenvoudig. Klik gewoon de gewenste kleur aan in de staalbibliotheek en voeg snel en gemakkelijk heldere en pastelfluokleuren toe aan de sublimatieprints.

Volgens Yuko Maeda, directeur van de divisie marktontwikkeling Digital Printing bij Roland DG, zullen de nieuwe fluorescerende inkten verkrijgbaar zijn vanaf midden juli 2016 in de combinatie CMYKOrViFpFy voor de Texart XT-640 en RT-640 printers met de software RIP ErgoSoft Roland Edition.

Demo’s op drupa

XT-640_brochure_Jp_1510_c4Roland DG demonstreert een groot aantal voorbeelden van textieltoepassingen met fluorescerende inkt op drupa 2016. De stand E04-1 van Roland DG is te vinden in hal 9.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.