Signnieuws

Roland DG breidt zijn UV-Led printportfolio uit met de grootformaat IU-1000F vlakbedprinter. De IU-1000F kan op een breed scala aan substraten printen met een snelheid tot 116 vierkante meter per uur.

Roland IU-1000F high speed UV-led vlakbedprinter.

Het toestel is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van drukke printserviceproviders en commerciële printers, stelt Roland DG. Naarmate bestellingen voor buiten- en binnenreclame, evenementdecoratie en winkeldisplays alsmaar sneller en gevarieerder worden, wordt de sign- en display-industrie steeds meer een one-stop-shop, die in staat moet zijn om snel te reageren, aldus de Japanse printerfabrikant. Grootformaat UV-vlakbedprinters die in staat zijn snel en efficiënt op verschillende materialen te printen, krijgen daarom meer aandacht dan ooit tevoren.

Krachtige oplossing

Volgens Kohei Tanabe, de voorzitter van de DP Business Division, brengt de IU-1000F een baanbrekende snelheid en kwaliteit, terwijl ook de noodzaak van montage- en droogprocessen wegvalt. “Het is een krachtige oplossing voor de printproductiesector die op zoek is naar efficiëntere en snellere productiemogelijkheden. Door een hogere productiviteit, materiaalcompatibiliteit, beeldkwaliteit, gebruiksgemak en alle andere aspecten van dit product, ben ik ervan overtuigd dat de IU-1000F printproviders meer winst zal bieden,” besluit hij.

Eerste kwartaal 2020

De IU-1000F zal op verschillende belangrijke vakbeurzen getoond worden, zoals Viscom in Italië (10 tot 12 oktober) en Printing United in Noord-Amerika (23 tot 25 oktober). De verkoop zal vanaf het eerste kwartaal van 2020 van start gaan in Europa, Noord-Amerika en Japan.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.