Signnieuws

Binnen het Fespa thema ‘What matters to you, inspires what we do’ is Roland DG met de Hero Awards 2018 een zoektocht begonnen naar inspirerende verhalen en unieke, succesvolle printcampagnes. Meedoen kan tot 31 oktober 2018.

De Roland Hero Awards 2018 richt zich tot Roland gebruikers over heel Europa. Deze kunnen zich registreren op de Roland website. Alle voorwaarden zijn daar eveneens te vinden.

Roland Heroes

Roland Heroes kunnen zowel familiebedrijven als nieuwe start-ups zijn met baanbrekende en innovatieve projecten, van grote printbedrijven tot eenmanszaken. Roland nodigt ondernemers uit hun inspirerend leiderschap en visie te delen en zo hun bedrijf en team in de kijker te zetten.

Alle Roland klanten kunnen hun verhaal delen over liefde, creativiteit, passie, vertrouwen, doorzetting en moed. Dit kan gaan over ongewone projecten, opmerkelijke zakelijke successen en innovatieve ideeën, maar ook over het bereiken van uitzonderlijke resultaten met het team.

Hoofdprijs

Een professionele jury zal beoordelen welke genomineerde projecten het best aansluiten bij de Roland filosofie en visie. Uit deze selectie zal één hoofdwinnaar een onvergetelijke vakantie met exotische bestemming worden aangeboden.

Alle deelnemers kunnen het Roland Hero label op hun website en marketingmaterialen vermelden. Bovendien worden de Spotlight Heroes uitgenodigd voor een professionele fotosessie en video shooting. Zo kunnen alle deelnemende helden de vruchten plukken van de erkenning en visibiliteit die de Roland Hero Awards campagne oplevert.

Inspireren

Karel Sannen, Marketing Manger Roland DG Central Europe, licht toe: “Bij Roland weten we al veel langer dat onze klanten creatief, innovatief, inspirerend en ondernemend zijn. De Roland Hero Awards is een unieke gelegenheid om hen te eren en anderen te inspireren met hun verhalen. Zo krijgen ze de erkenning die ze verdienen door zich dagelijks in te zetten voor hun klanten en business. Voor ons zijn alle genomineerde klanten alvast helden en winnaars.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.