Signnieuws

Roland DG heeft Christian Duyckaerts en Beth Kempton aangesteld als juryleden van Roland Hero 2018, tijdens de eerste editie van het awardsprogramma op 10 januari 2019 dat de spotlights richt op Roland-gebruikers.

Sinds april dit jaar is Roland DG op zoek naar Roland Heroes. Dit heeft al boeiende verhalen opgeleverd van gebruikers van Roland-apparatuur. Na sluiting van de inzendtermijn (31 december 2018) zal een panel met vakjuryleden zich verdiepen in de verhalen en één winnaar selecteren die het best staat voor wat het betekent om Roland-gebruiker te zijn.

Vakjury

Deze vakjury bestaat uit: Christian Duyckaerts, President van Fespa en directeur van Retail Communicators; Beth Kempton, bestsellerauteur en gelauwerd onderneemster; en Gillian Montanaro, Head of Marketing bij Roland DG EMEA.

Duyckaerts zegt in een reactie: “De Roland Hero-awards is een geweldige manier om ongelooflijke verhalen van printbedrijven te delen met de internationale gemeenschap.” Kempton merkt op: “Ik help graag om dromen tot werkelijkheid te brengen en ben enthousiast om de eerste Roland Hero te ontdekken.”

Deelnemen

Roland-klanten kunnen zich nog tot 31 december 2018 inschrijven voor de Roland Hero. Zij maken kans om de Roland Hero 2018-titel én de vakantie van hun leven te winnen: er zijn drie onvergetelijke trips om uit te kiezen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.