Signnieuws

Roland DG toont zijn nieuwe IU-1000F grootformaat UV-vlakbedprinter op Viscom Düsseldorf. Maar er zijn meer printoplossingen te zien, zoals de TrueVIS-serie.

Roland DG presenteert op Viscom, die van 7 tot 9 januari 2020 in Düsseldorf wordt gehouden, verschillende nieuwigheden uit zijn portfolio digitale printoplossingen. Daartoe behoren de VG2 en SG2, de nieuwste modellen uit de bekroonde TrueVIS-serie, maar ook de nieuwe IU-1000F grootformaat UV-vlakbedprinter die in oktober is gelanceerd. Met dit toestel betreedt de Japanse printerfabrikant een geheel nieuw marktsegment. De UV-vlakbedprinter zal op Viscom voor het eerst in Duitsland worden getoond.

Daarnaast kunnen bezoekers tijdens de beurs op de stand van Roland DG ook kennismaken met de RF-640 8 Colour grootformaat-inkjetprinter, de LEF2-200 UV-vlakbedprinter, de nieuwe lasergraveermachines uit de LV-serie, alsmede de compacte VersaStudio BN-20 desktopprinter met snijfunctie en de GS-24 snijplotter. Tevens worden tal van applicaties getoond op het gebied van interieur- en beursdecoratie.

‘Werkstatt’

De Viscom-beurs beoogt vakbezoekers uit de meest uiteenlopende reclamebranches zelf actief aan de slag te laten gaan met de nieuwste druk- en reclametechnieken. In dat opzicht is de ‘Werkstatt’, een praktijkgerichte workshop midden op de beursvloer, een hoogtepunt. Roland DG stelt daar zijn nieuwe TrueVIS VG2, voorzien van de nieuwe TR2-inkten met oranje, ter beschikking.

Roland DG, stand H60 – Hal 13.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.