Signnieuws

Roland DG lanceert de VersaStudio BT-12 desktop Direct-to-Garment printer voor het rechtstreeks printen op producten op katoenbasis (minimaal 50% katoen).De BT-12, die is ontworpen voor on-demand personalisatie, is vanaf april 2019 beschikbaar. Met de printer speelt Roland DG in op de toenemende vraag naar instore personalisatiediensten voor het drukken van klantontwerpen.

A4-printer

De BT-12 is een gebruiksvriendelijke A4-printer die afbeeldingen in kleur, inclusief foto’s, logo’s en tekst direct op een breed scala aan artikelen op basis van katoen – zoals T-shirts, draagtassen en textielinterieurproducten – print. De compacte afmetingen stellen bedrijven in staat om personalisatiediensten aan te bieden met een lage initiële investering en op locaties waar de ruimte beperkt is, zoals in winkels, bij toeristische bestemmingen, maar ook op evenementen.

Ontwerp

Met de DTG-printer kan in enkele minuten een op maat gemaakt, afgewerkt gedrukt product worden geproduceerd. Het wordt geleverd met Roland Design Software en een intuïtieve gebruikersinterface waarmee gebruikers ontwerpen kunnen maken met minimale training.

De printerunit neemt met zijn afmetingen van 399 mm (B) x 760 mm (D) en de optionele HB-12 afwerkingsmodules weinig ruimte in beslag.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.