Signnieuws

Roland DG is van 4 tot 7 februari te vinden op C!Print Lyon, een internationale vakbeurs voor visuele communicatie, personalisatie en de grafische sector. Het bedrijf toont er veel noviteiten.

Op deze 8ste editie in Frankrijk zal de nieuwe IU-1000F voor het eerst publiekelijk getoond worden. Het is de eerste en vooralsnog enige grootformaat UV-vlakbedprinter met hoge productiviteit van Roland DG.

Grootformaat

De nieuwe VG2 en SG2 grootformaat eco-solvent printers/snijplotters van de bekroonde TrueVIS-serie zullen eveneens op de beurs te zien zijn, net als de nieuwe VersaUV LEF2-300 en LEF2-200 compacte UV-vlakbedprinters. Kleurliefhebbers kunnen de VersaEXPRESS RF-640 8-kleurenprinter bekijken. Ook is er de LEC2-300: een UV-printer/snijplotter, die het werk van meerdere apparaten aankan door in één workflow op een grote verscheidenheid aan materialen te printen, snijden, rillen en reliëf aan te brengen.

Sublimatie

Tenslotte zal Roland DG op C!Print zijn directe en indirecte sublimatieprinter Texart RT-640M en de nieuwe lasergraveermachines van de LV-serie tonen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.