Beursnieuws

Roland DG lanceert op Fespa Amsterdam een boeiende samenwerking met Rachael Taylor, toonaangevend designer van decoratieve oppervlaktepatronen.

Bezoekers van de stand (hal 1, E120) kunnen in de textiel- en personalisatiezones zien hoe opvallende ontwerpen, zoals die van Rachael Taylor, eenvoudig kunnen worden omgevormd tot productieve applicaties dankzij de digitale grootformaatprinters van Roland DG.Rachael Taylor print (Large)

Samenwerking met designer

Wie langskomt, kan draagtassen meenemen, gemaakt met de Roland Texart-sublimatieprinters, en telefoonhoesjes, geprint op de VersaUV vlakbedprinters. Deze zijn allemaal gedecoreerd met exclusieve ontwerpen van Rachael Taylor.

Met dit gezamenlijke initiatief wil Roland DG printservicebedrijven laten inzien dat ze een belangrijk commercieel voordeel kunnen halen uit een vertrouwensrelatie met designers, onder meer door hen te adviseren over ontwerpen speciaal voor printtoestellen.

Rachael Taylor

Rachael Taylors ontwerpen worden gebruikt in de mode en woningdecoratie, voor gadgets, keramiek, wenskaarten en diverse papiersoorten. Ze is ook medeoprichter van Make it in Design en The Art and Business of Surface Pattern Design, een baanbrekende onlinecursus voor beginnende ontwerpers van oppervlaktepatronen.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.