Signnieuws

De Specialty Graphic Imaging Association (SGIA) heeft Roland DG Corporation behoorlijk in het zonnetje gezet. Maar liefst drie Roland-producten hebben een SGIA ‘Product of the Year’ Award 2019 gewonnen.

Rolands TrueVIS VG2 printer/snijplotters viel deze eer ten deel in de categorie ‘Roll-to-Roll/Solvent/Latex (onder 80 inch)’. De TR2 inkt en de multifunctionele Texart RT-640M dye-sublimation printer kregen erkenning in respectievelijk de categorieën ‘Digital Inks – Eco-Solvent/Solvent/Latex’ en ‘Roll-to-Roll Disperse Ink on Textile’.

Geweldig resultaat

“Er waren dit jaar meer dan 200 inzendingen in 72 verschillende categorieën, dus de onderscheiding van maar liefst drie producten van Roland DG is een geweldig resultaat”, vindt Andrew Oransky, President en CEO van Roland DGA, de in de VS gevestigde sales en marketing dochteronderneming van Roland DG.

Roland TrueVIS VG2-640

Roland TrueVIS VG2-640.

De erkenning door de SGIA komt vlak nadat de TrueVIS VG2 serie de ‘Innovation Award’ won bij de ISA International Sign Expo 2019 in Las Vegas. Eerder dit jaar werd ook al de ‘Best Print and Cut Solution’-titel toegekend bij de Europese EDP Awards.

De TrueVIS VG2-540 en VG2-640 zijn voorzien van hypermoderne FlexFire-printkoppen. Ze gebruiken Greenguard Gold-gecertificeerde TR2 inkten met drie verschillende configuraties in CMYK, plus extra Licht Cyaan, Licht Magenta, Licht Zwart, Wit of Oranje. Deze inkten, inclusief de nieuwe oranje inkt, bieden een breder kleurengamma en kleurenbeheer. Daarnaast is de VG2-serie door verschillende mediafabrikanten gecertificeerd voor duurzame resultaten, met onder andere de 3MTM MCSTM Warranty en Avery Dennison’s ICS Performance Guarantee.

Roland Texart RT-640M

Roland Texart RT-640M

De Roland Texart RT-640M is een intelligente multifunctionele kleursublimatieprinter met speciaal geformuleerde Texart SBL3 sublimatie-inkten. Het vereenvoudigt de productie van kleurstofsublimaties dankzij de optie om direct op textiel te printen, terwijl de gebruiker ook de mogelijkheid wordt houdt op sublimatietransferpapier te printen, zodat de RT-640M ook kan worden ingezet voor de creatie van gesublimeerde kleding, decor, robuuste bewegwijzering en promotionele objecten.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.