Signnieuws

Met de Roland Hero Awards 2018 is Roland DG op zoek naar helden; een zoektocht naar opvallende verhalen en ervaringen van gebruikers.

Roland-gebruikers uit Europa, Rusland, GOS, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en India worden uitgenodigd zichzelf te nomineren als Roland Heroes. Van historische familiebedrijven tot gloednieuwe startups en van grote printproducenten tot eenmanszaken met aandacht voor detail. Meedoen kan tot en met 31 oktober 2018.

Verhaal

Roland DG vraagt klanten om verhalen te delen en zich bij de 2018-helden van Roland aan te sluiten. Ben je innovatief geweest in hoe je een project hebt opgeleverd? Heb je iets creatiefs gedaan? Ben je ondernemend in de aanpak van je bedrijf? Heb je anderen geïnspireerd of een rolmodel gespeeld? Roland wil het verhaal graag horen.

Deelnemende bedrijven kunnen de Roland Hero-badge op hun website weergeven, terwijl een selectie – de Spotlight Heroes – bovendien het onderwerp zal zijn van video- en fotoshoots.

Overall hero

In november wordt één overall Roland Hero 2018 gekozen, toegekend aan de Roland-gebruiker die het beste de ethos en de verbeelding van het merk Roland DG vertegenwoordigt. Deze wordt beloond met een mooie reis.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.