Signnieuws

Roland DG introduceert de nieuwe EJ-640 DECO-printer. Het toestel maakt gebruik van ecologische inkt op waterbasis en is bedoeld voor het digitaal printen van prachtige interieurtoepassingen.

De nieuwe EJ-640 DECO werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de markt voor interieurdecoratie. Deze printer is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals de productie van behang-op-maat, maar ook lampenkappen, jaloezieën, posters, beursgraphics, buitenreclame en meer.

De EJ-640 DECO combineert volgens Roland DG de creativiteit van design met de technische mogelijkheden van grootformaat printen.

Waterbasis inkt

De high-density inkten op waterbasis zijn te gebruiken op een breed scala aan media, waaronder gecoat, ongecoat, pvc-vrij en standaard behangpapier uit duurzame bronnen. De EJ-640 DECO-inkten leveren volgens Roland sterke, lichtechte en wasbare prints die voorzien zijn van het A+ label voor indoor luchtkwaliteit. De sneldrogende inkten kunnen dezelfde dag worden geprint, afgewerkt en geleverd, omdat ontgassen van de inkt niet nodig is.

Natuurlijke look en feel

Rachael Taylor, ontwerper van decoratieve patronen, creatieve styliste en mede-oprichter van het Engelse Make It in Design, verklaart: “De EJ-640 DECO-printer is perfect voor behangpapier-op-maat, zodat ik mijn ontwerpen gemakkelijk kan presenteren. Roland DG heeft echt begrepen wat ontwerpers en consumenten van decoratie verwachten. Naast de milieuvriendelijke eigenschappen van het apparaat, ben ik ook helemaal weg van de natuurlijke look en feel van de afdrukken.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.