Signnieuws

De bezoekers van drupa 2016 worden onmiddellijk van Duitsland naar Japan gekatapulteerd wanneer ze de stand van Roland DG bezoeken. Bezoekers krijgen de kans om een virtuele tour van 360° te maken.

TrueVIS_VG_640_print (Large)Tijdens de virtuele tour worden bezoekers ondergedompeld in de sfeer van de fabriek van Roland DG in Hamamatsu, ze lopen langs de productielijn om te zien hoe het pas gelanceerde assortiment TrueVIS VG-printers/snijplotters wordt gemaakt en ontdekken hoeveel zorg en precisie in elk toestel van Roland wordt gestoken.

Gillian Montanaro, Hoofd van marketing EMEA, Roland DG:“Ons nieuwe TrueVIS VG-gamma is echt de toekomst van ‘print & cut’, dus hoe kunnen we de allernieuwste eigenschappen van het gamma beter onder de aandacht brengen dan met deze boeiende en innovatieve video waarbij de klanten worden ondergedompeld in de ervaring. De kijkers krijgen een fascinerend inzicht in het minutieuze proces waarbij de toestellen van Roland worden gemaakt en de nauwkeurigheid waarmee ze worden getest. We kijken ernaar uit om klanten op de Roland DG-stand te verwelkomen en ons enthousiasme voor deze buitengewone technologie te delen.”

Productieproces

In plaats van met robots en transportbanden assembleert Roland zijn nieuwste toestellen volgens het unieke Digital Yatai-productieproces, waarbij één technicus elke machine maakt om de betrouwbaarheid en kwaliteit waarvoor de producten van Roland gekend zijn, te garanderen. De kijkers zullen enkele interessante en weinig bekende feiten ontdekken over hoe hun toestel is gemaakt. Als bijvoorbeeld een schroef per ongeluk op de grond valt, werpen we deze weg en wordt een nieuwe gebruikt om de machine te vrijwaren van zelfs de kleinste imperfectie.

Naast de 360°-videotour zal de Roland-stand (hal 9/E04-1) vol staan met inspirerende samples en outdoor- en indoortoepassingen, plus het allernieuwste in het Roland-gamma van toonaangevende digitale printoplossingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.