Signnieuws

Roland DG heeft de toepassingsmogelijkheden van de VersaUV LEF- en LEF2-serie printers vergroot met een slim accessoire dat het mogelijk maakt om direct op cilindrische objecten te printen.

De rotatieas is als los accessoire te installeren op VersaUV LEF- en LEF2-serie printers.

Deze SC-RD rotatieas is snel en eenvoudig te installeren op VersaUV LEF- en LEF2-serie printers en biedt nieuwe mogelijkheden voor gepersonaliseerd printen, aldus Roland. Met dit accessoire kunnen deze Roland-toestellen nu op het volledige oppervlak van cilindrische voorwerpen printen. De SC-RD rotatie-as is afgestemd op de UV-inkten van Roland DG en biedt mogelijkheden voor het personaliseren van allerlei cilindrische producten, zoals flessen, blikjes, kaarsen en cosmeticaverpakkingen.

VersaWorks 6

De SC-RD laat zich, volgens Roland DG, eenvoudig integreren in VersaWorks 6, de RIP-software van Roland DG, zonder de bestaande workflow te verstoren. Met de standaard rotatiemodusfunctie is gemakkelijk te schakelen tussen de verschillende modi.

De SC-RD rotatieas is geschikt voor het personaliseren van cilindrische producten, zoals flessen, blikjes, kaarsen en cosmetica-verpakkingen.

Het accessoire is eenvoudig te installeren, zonder printeronderdelen te hoeven verwijderen of het aansluiten van kabels; de SC-RD wordt gevoed door de VersaUV zelf.

Mogelijkheden uitbreiden

“De SC-RD is echt de eenvoudigste manier om de mogelijkheden van een UV-printer uit te breiden, dankzij de eenvoudige software-integratie en de snelle installatie”, zegt Paul Willems, Director of Business Development and Product Management, Roland DG EMEA.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis