Podcast

In ‘SignTalk’, een podcastserie van Sign+ Magazine / Sign.NL voor creatieve ondernemers in de signbranche, een gesprek met Rowdy van den Nieuwenhuizen (Easyfairs) over de verplaatsing van der beurs Sign & Print Expo in Gorinchem naar maart 2022 en de online connectie die men dit jaar zoekt.

Als ‘Head of Content’ vertelt Van den Nieuwenhuizen hoe en waarom – in samenspraak met de exposanten – dit besluit is genomen. Hij kijkt terug op een rampzalig jaar voor de evenementenbranche, maar vertelt ook hoe de ontwikkeling van concepten doorging bij beurorganisator Easyfairs.

Zo wil Sign & Print Expo dit jaar online verbinding houden met de sign- en printbranche. Hier is onder andere een rol weggelegd voor de nieuwe Next Level Studios in Gorinchem.

“Echt netwerken in een virtuele omgeving blijft echter lastig”, stelt Van den Nieuwenhuizen. Daarom kijkt hij reikhalzend uit naar 22, 23 en 24 maart 2022 als Sign & Print Expo de deuren weer opent.

Liever lezen dan luisteren? Een uitgebreid interview met Van den Nieuwenhuizen is te lezen in Sign+ Magazine nummer 3-2021 dat medio april verschijnt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.