Signnieuws

JCDecaux markeert de route van de proloog van de Giro d'Italia met twintig roze Mupi's. Na de officiële kick-off van de Giromania onthulde wethouder Caroline Gehrels van Amsterdam vrijdag de eerste roze 'GiroMupi'.

Twintig Mupi's werden door JCDecaux roze gekleurd. Niet alleen om de route aan te geven, maar ook om Amsterdam alvast in de Girosfeer te krijgen. De start van de Giro d' Italia is in Amsterdam op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 mei.

Enthousiast
Ondersteund door tientallen Giro-posters op verschillende objecten in de hoofdstad, wil JCDecaux de Amsterdammers enthousiast maken en alvast opwarmen voor dit Europese sportspektakel van formaat. "Als vaste mediapartner van de hoofdstad dragen wij graag een steentje bij door middel van speciale citymarketing-campagnes", aldus Algemeen Directeur René Witzel.

Witte fietsen
JCDecaux heeft nauwe banden met de fietssport en is wereldwijd bekend om haar Cyclocityprojecten, beter bekend als de 'witte fietsen', in ruim zestig wereldsteden, waaronder Parijs en Valencia.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.