Signnieuws

Meer dan 250 exposanten hebben zich al aangemeld voor Fespa Global Print Expo en European Sign Expo 2022. En als we de organisatie mogen geloven, komen er daar nog wel een paar bij. Omdat er nog gesprekken lopen. De beurs wordt dit jaar van 31 mei tot en met 3 juni gehouden in Messe Berlijn in Duitsland.

Een beeld van de Fespa Global Print Expo 2021 in Amsterdam.

Onder de exposanten bevinden zich een hoop die het oktober vorig jaar nog niet aandurfden af te reizen naar Amsterdam voor de Global Print Expo 2021, laat Fespa weten. In Berlijn zien bezoekers hardwareoplossingen van evenementsponsors Durst, Mimaki, Brother en HP, evenals Agfa, aleph, Canon, Epson, Fujifilm, Kornit Digital, Mutoh, M&R, Roland DG en swissQprint. Van de leveranciers van media en verbruiksgoederen zijn 3A, Ahlstrom Munksjö, Avery Dennison, Hexis, InkTec, Neenah Coldenhove, Neschen, ORAFOL, Poli-Tape en Sun Chemical aanwezig. Barbieri Electronic, Caldera, OneVision en ONYX Graphics behoren tot de bedrijven die in Messe Berlin oplossingen voor automatisering, workflow en kleurbeheer presenteren.

Sterk vertrouwen

“Het is motiverend om vanuit de leveranciers zo’n sterk vertrouwen te krijgen voor ons evenement en onze kracht om de gespecialiseerde printindustrie nieuw leven in te blazen na de uitdagingen van de afgelopen twee jaar”, zegt Michael Ryan, hoofd van Fespa Global Print Expo. “Leveranciers die zich in oktober 2021 bij ons in Amsterdam voegden, werden herinnerd aan de unieke waarde van live-evenementen en het commerciële voordeel van face-to-face contact met klanten en prospects.”

Geanimeerde gesprekken tijdens Fespa Globa Print Expo 2021 in Amsterdam. (foto: Fespa)

European Sign Expo

European Sign Expo 2022, de tentoonstelling voor bewegwijzering en visuele communicatie, vindt tegelijkertijd met Fespa Global Print Expo plaats. Dat evenement herenigt belangrijke professionals uit de signbranche, zoals specialisten in doosletters, digital signage, 3D-signage, graveren en etsen, verlichte displays, out-of-home media, (led)systemen, bewegwijzering, lasersnijders en signtools. Platinasponsor EFKA keert terug naar de European Sign Expo en heeft gezelschap van exposerende bedrijven als Art Neon Lighting, Cosign, dap, Domino Sign, Harmuth, NEX LINE SRL, SolaAir en vhf camfacture.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.