Signnieuws

SAi zal op Fespa enkele nieuwe software-items demonstreren waarmee grootformaat print- en signbedrijven creatieve ideeën kunnen realiseren en de workflow kunnen verbeteren.

SAi staat voor het eerst met haar nieuwe paarse huisstijl op een grote Europese beurs en viert tevens de ​​mijlpaal haar 30 jarig bestaan.

Bezoekers van de SAi-stand (hal A5, stand F31) kunnen uitkijken naar demonstraties van de nieuwste versie van Flexi sign-software en hebben de mogelijkheid om direct met productexperts in gesprek te gaan over wat deze oplossing voor hun bedrijf kan betekenen.

Hetzelfde geldt voor informatieve 1 op 1 sessies over EnRoute-oplossingen, evenals de Box & Display-software van het bedrijf. Dit laatste pakket is geïntroduceerd voor wie snel en gemakkelijk op maat gemaakte kartonnen dozen wil ontwerpen.

Paneldiscussie

Tijdens Fespa zal SAi ook deelnemen aan een paneldiscussie waarin wordt gekeken naar automatisering binnen grootformaat printbedrijven. SAi’s Vice-President, Technical Services, Eyal Friedman, participeert in de Fespa panel discussion, ‘Automate or Die: From Printing Industry to Industry 4.0’. Deze discussie vindt op de beursvloer plaats op 16 mei van 13.00 tot 13.30 uur.

Abonnementen

Ook kan worden kennisgemaakt met Flexi, een maandelijks abonnement op cloudgebaseerde downloads. Abonnees profiteren ook van SAi’s onlangs geïntroduceerde Sign Design Elements, een uitgebreide bibliotheek met meer dan zes en een half miljoen downloadbare assets voor de signindustrie.

“We verwachten een zeer opwindende Fespa. Dit jaar is vooral belangrijk omdat we al drie decennia lang als een van de belangrijkste fakkeldragers zijn van innovatie met toegevoegde waarde voor ontwerp, print en CNC-bewerking”, aldus Sarit Tichon, Senior VP, Worldwide Sales bij SAi.

“Van geavanceerde oplossingen voor kleurbeheer tot tips voor het verbeteren van de CNC-prestaties met EnRoute 6 en het optimaal benutten van onze Flexi-software, is een bezoek aan de stand van SAi niet te missen,” besluit Tichon.

SAi – hal A5, stand F31

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.