Signnieuws

Kiian en Screen Products Benelux zijn een strategisch partnerschap met elkaar overeengekomen. Service van door Kiian geleverde apparatuur kan voortaan dus op verzoek worden uitgevoerd door Screen Products Benelux.

Ben Bouwknegt en Rob Lampe zullen het verkoop- en serviceteam van Screen Products versterken. Beiden hebben een lange staat van dienst in de grafische industrie.

Het machineprogramma van Kiian, onder andere Kornit digitale textielprinters en Sakurai zeefdruk cilindermachines, worden opgenomen in het leveringsprogramma van Screen Products Benelux. Door het bundelen van het productaanbod, de kennis en kunde van beide bedrijven kunnen zij de afnemers nog beter van dienst zijn.

De beide bedrijven zullen afzonderlijk en met behoud van eigen identiteit op de markt blijven opereren. De samenwerking stelt beide bedrijven in staat om zich te richten op de kerncompetenties om daarmee de markpositie te versterken.

Tevens kunnen de klanten voortaan rekenen op een solide ondersteuning, zowel inkttechnisch als machinetechnisch, op conventioneel en digitaal gebied, aldus beide bedrijven.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.