Signnieuws

sibon_en_fespa_nederlandSi’bon en Fespa Nederland hebben een intentieverklaring getekend om strategisch meer te gaan samenwerken. Met name op het gebied van onderwijs en onderzoek.

Volgens een gezamenlijk persbericht hebben ‘na diverse oriënterende gesprekken’ brancheorganisatie Si’bon en kennis- en netwerkorganisatie Fespa Nederland ‘besloten om een samenwerking aan te gaan met het gezamenlijk doel het kennisniveau binnen de signsector naar een hoger niveau te tillen.’

Positieve gesprekken

Volgens Ron van Rijssel, directeur van de Si’bon, is na breed overleg – waar ook de Signmakers Vakraad van Si’bon en het bestuur bij zijn betrokken – inderdaad besloten dat men kijkt op welke gebieden de twee organisaties elkaar kunnen versterken. Ook Cees Koedijk, secretaris van Fespa Nederland, gaf eerder aan dat er inderdaad “positieve gesprekken worden gevoerd”, maar wilde voor de Kerstdagen nog niks officieel bevestigen.

Gevraagd naar de inhoud van de samenwerking, zegt Van Rijssel van Si’bon: “De focus zal daarbij liggen op het gebied van onderzoek binnen onze industrie en het ondersteunen en/of bevorderen van opleidingen voor sign.”

logo fespa nederlandkleinFespa Nederland

Fespa Nederland Association, zoals de volledige naam luidt, is de kennisorganisatie voor de visuele communicatie-industrie in zijn geheel en voor print in het bijzonder. Ondernemingen verbinden en kennisuitwisseling staan centraal, zodat ondernemers beter kunnen inspelen op de snel veranderende vraag van de markt. Zij beschikt over een grote online community in Nederland en maakt onderdeel uit van een sterk internationaal netwerk.

Si'bonSi’bon

Si’bon is de brancheorganisatie voor binnen- en buitenreclame in zowel Nederland als België. In totaal zijn zo’n 350 door Si’bon ‘Erkende Signbedrijven’ aangesloten. Deze bedrijven worden op vele fronten ondersteund, onder meer met informatie over technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, kwaliteitszorg en opleidingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.